I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, July 13, 2011

she's mY BFF


meh sni aku perknalkan si gadis comel molek ni...
nama dyea AMIRA hanim a.k.a miwa carnella..
pertama kali aku knal dyea waktu form 1...
wktu tu,aku x pnah pown tgk muka dyea,just mention her name actually
tahun tu jgak ada sUKMA... aku pertma kali tgk dyea kt stu la
dkat KFC... hehe.. not bad  orangnyaa.. sweet... 
than aku lupa dh psal dyea... nxt 3 years,aku jmpa balek ngan dyea kat tusen
dyea ambk subjek sama ngan aku.. kt situ lah, aku frst time ckap ngan dyea..
sombonk cek oii...besa la... sapa la kita kan.. haha..
dr situ lah,aku kwan ngan dyea... just kwan biasa....x rapat pown..
*ringkas ja larh
lpas aku spm aku rajen jmpa dyea kt tmpat dyea keja *pacfc
dkat situ lah bwu aku dpat no fon dyea yg slama ni dh knai... haha
sjak situ la aku rapat ngan dyea... she's a nice girl!!
kalau hmpa kata dyea jahat ka,kurang ajaq ka, aku x caya lgsung...
yg aku taw dyea akan baek ngan orang tu klau org tu baek ngan dyea...
NOW, kmna saja aku kluaq nk hangout,dyea lah org prtma aku tnya...
byk knangan aku ngan dyea...kalau nk cita pnuh kt sni..
lagi satu, dyea org prtma bg aku bunga rose.. haha
lawak kan,gurl bg kat laki.. this is call BFF.. hehe
kami slalu kongsi cita...
kongsi cita psal pasangan msg2..
smua maslah kongsi.bersama..
x sia2 aku knal ngan dyea... aku harap dyea x kan lupa friendship ni
now,she's continued her studied at UITM MERBOK..
i hope u success in yor life k...
U such a nice person i never met.. 
KAU LAH BEST FRIEND FOREVER SAYA..
SAYANG KAMULAH.. MISS U GURL.. ;DD
^.^ mmmuuuachhxx ^.^

No comments:

Post a Comment