I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, July 31, 2011

Azrie

 *cek edit na picx ni;DD

dyea ni aku knai sjak form 1
dlu mmg aku x rapat ngan dyea.. jarang2 la
nk kata rapat sgt pown x,x rpat sgt pown x...
skunk aku sgt rapat ngan dyea... 
dyea byk tlg aku,n aku byk tlg dyea..
dyea ni lemahh pada gurl skit...
tp hati dyea baek...
sggop berkorban apa saja utk org yg dyea syg..
dyea stai boleyh bwat...
hahaha...
emm,boleyh dkatakan dyea akan cari aku
bila dyea blek dr syah alam*tmpt dyea blajaq
aku on ja.. 
dyea single smpai skrg.....
n x pnah kapel..
aku pown xtaw knapa..
tp aku nmpak dyea mcm kapel ja ngan pompuan tu...
aku pwn x fham ngan dyea.... 
apa2 pown dyea baek

Thursday, July 28, 2011

awak


awak,saya tawu.. mst awak ada follow blog saya... 
myb awak dh perasan yg saya suka kt awak..
tp saya berdiam diri... 
saya teringn sgt nk katakan yg saya sgt sukakan awak..
& menyayangi awak...
tp hanya satu yg membimbangkan saya...
nnt bila saya katakn itu pada awak..
awak x kan trima saya,awak jauhkan diri awak dr saya 
awak xnak kwn dgn saya.... meskipun awak sgt rapat dgn saya
awak... awak perasan x? bila awak perlukan saya
saya sntiasa ada dgn awakk..
awak perasan x,yg saya  sgt risaukan awak
myb awak x perasan smua itu... 
& satu perkara pnting yg saya dgr dr bibir awak yg mngatakn
"byk lagi llaki hensem kt U""x kisah pown,boleyh cari punya" 
ayat inilah yg mumudarkn hasrat saya 
awak akan txt saya bila awak perlukan saya sja..
saya sedar siapa diri saya bg awak
hanya hiasan d mata awak saja
saya igin awak tahu sumthink..
hanya awak saya tggu....
hanya awak saya rindu..
hanya awak saya CINTAI..
;"(

Wednesday, July 20, 2011

jerat percintaan

saya dh terikat dgn satu percintaan yg xpnah saya alami slama ni..
ini mugkn dugaan bg ku...bila saya di smping dyea,saya sntiasa happy
tp dyea sudah berpunya... saya redha dgn itu..
saya tahu saya mmg x sesuai ngan dyea...
n myb dyea x suka saya...
arini saya dmam & mata saya mcm mna tah bleyh kluaq air mata
saya xtaw knapa saya sedeyh..
saya xpnah saket sbb seorang wanita
bila saya tgk gmbar dyea ngan boyfie dyea,saya trdiam...
my mood gone when i'm wif her..
saya hanya smpan prasaan sayang saya dlm hati...
saya xdpat ugkapkan kpdanya..
sbb saya sgt2 takowt saya akan khlangan dyea..
saya sedar siapa diriku...
ptutkah saya tnggal buangkan perasaan itu??
mgkin perkataan buang itu snang, tp susah utk dlakukan
aku xleh tipu hati aku... 
aku sgt syangkan awak..
aku ptut undur diriku,
kerna aku takowt awak akan berjauhan ngan saya jika tawu kebnaran hati saya ini
saya sggup meronta kesorangan dr awak meninggalkn saya..
what should i keep in deeply in my hEART.
is I LOVE U

Monday, July 18, 2011

temu kebahgiaan dlm perpisahan

 
JEJAKA VIRGO (0G0S 24-SEPTEMBER 23)

Tekanan & Kebimbangan sebabkan kamu mendesak & berbalah. Dihantui MASALAH LAMPAU. Kaji dulu kehadiran CINTA TAK DIJANGKA. Terima KEHADIRAN RAKAN KONGSI;))

p/s:: saja ku selitkan sikit..

tajuk diatas tu mmg la.. agak boleyh tahan.. aku xtaw nk ckap cmna psal dyea..
mata dyea,rambut dyea, hidung dyea,percakapan dyea,perfume dyea,cara dyea berjalan, mnja dyea,ktawa dyea,tgkah laku dyea.... smua sgala2nya psal dyea saya sukaa.. but sapa tawu kan... jodoh dtgn Tuhan... hanya dyea yg saya tunggu..:')

ketawa dan senyuman awak tidak pnah saya lupa. bngun ja pg2 tringat wajah awak. lalu sya senyum seorg diri kerna ia membahagiakan saya

kalau dyea bukan jodoh ku.. aku ttap syg dyea hgga akhr hayatku...  

apadia?? nk tgk picx dyea.. ohh no!! biarlah rahsia :D

Wednesday, July 13, 2011

she's mY BFF


meh sni aku perknalkan si gadis comel molek ni...
nama dyea AMIRA hanim a.k.a miwa carnella..
pertama kali aku knal dyea waktu form 1...
wktu tu,aku x pnah pown tgk muka dyea,just mention her name actually
tahun tu jgak ada sUKMA... aku pertma kali tgk dyea kt stu la
dkat KFC... hehe.. not bad  orangnyaa.. sweet... 
than aku lupa dh psal dyea... nxt 3 years,aku jmpa balek ngan dyea kat tusen
dyea ambk subjek sama ngan aku.. kt situ lah, aku frst time ckap ngan dyea..
sombonk cek oii...besa la... sapa la kita kan.. haha..
dr situ lah,aku kwan ngan dyea... just kwan biasa....x rapat pown..
*ringkas ja larh
lpas aku spm aku rajen jmpa dyea kt tmpat dyea keja *pacfc
dkat situ lah bwu aku dpat no fon dyea yg slama ni dh knai... haha
sjak situ la aku rapat ngan dyea... she's a nice girl!!
kalau hmpa kata dyea jahat ka,kurang ajaq ka, aku x caya lgsung...
yg aku taw dyea akan baek ngan orang tu klau org tu baek ngan dyea...
NOW, kmna saja aku kluaq nk hangout,dyea lah org prtma aku tnya...
byk knangan aku ngan dyea...kalau nk cita pnuh kt sni..
lagi satu, dyea org prtma bg aku bunga rose.. haha
lawak kan,gurl bg kat laki.. this is call BFF.. hehe
kami slalu kongsi cita...
kongsi cita psal pasangan msg2..
smua maslah kongsi.bersama..
x sia2 aku knal ngan dyea... aku harap dyea x kan lupa friendship ni
now,she's continued her studied at UITM MERBOK..
i hope u success in yor life k...
U such a nice person i never met.. 
KAU LAH BEST FRIEND FOREVER SAYA..
SAYANG KAMULAH.. MISS U GURL.. ;DD
^.^ mmmuuuachhxx ^.^