I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, June 24, 2011

BITCH

maaf blogger.. lma x update kau.. aku kliru laa
haha.. trkjut dgn tajuk atas... aku dh single skrg,, BITCH!!! btulllarhh..
kau mnx break,aku tunaikan.. sblom ni aku pretnd sajaaa...
7 bulan aku brcnta dgn kayu yg x berbalas.. haha... padan muka aku kann..
skrg byk perkara aku taw pasal kau... byk bnda yg aku xtaw psal kau slama ni
skrg smua dh trbgkar.... BITCH!!! kau mmg byk tipu aku.... 
aku xmaw hboh2kan psal kau.. kau fkir dan ambk laa.. 
copy msg yg kwn aku ajaq,x sia2 aku bwat kt nset kau...
hahaha!! mmg aku terluka skrg... hati aku dh ttup utk kauu... 
knapa la aku x nmpak sblom nii... picx kau pnuh dlm blogg akuu... 
mcm mna aku nk bwang aku pown xtaw...
klau aku nk cita buruk psal kau, x elowk kan
n bkan jenih aku nk hboh2 kan kt orank laen la kau kannnn
.............................................................................
hati ku mmg terluka..smua girl aku kapel mst bwat aku mcm ni
THANKZ!!!! 
my attitude just keep smiling

Friday, June 10, 2011

dugaann

apa nk bwat dlm hidop ini.. haha.. trus kan perjalanan yg masih jauh dari sudut hati
aku dh dpat masok UITM SYAHALAM.. dapat kos pown terbaek,yg aku mnat plak tu..
pHOTOGrAPHY ...hehe... dpat jauhh dr alor staq.. mst best hdop merantau...
aku harap orang ckap tu btul.. UITM tu dkat ja dgn ICT..
bleyh la aku p slalu...
! ja msalah skunk.. aku nk bli cmera bwuu.. itu jaaa...
nk p keja maseh smpat, tp takowt x ckop ja.... aduhhh.... mcm mna ni....
aku pown blur xtaw dh ni... mayb stakat ni dlu cek update.. nnt update len ;DD