I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, March 27, 2011

kesronokan


haha... aku nk cita ringkas ja...
last week my fmly ..eh2,mcm2 bdak2 plak crita mcm ni..
mcm ni mggu lpas aku ngan fmly aku p bercuti teluk batIK..
sbnaqnya aku igt kat kedah ja.. rupanya kat perak.. haha.. bengong gyla aku
p sana untk bercuti sbb pjabat mak aku bwat FMLY DAY kat sana...
dr a.star p perak mkan masa 2 jam nek bas... (p konvoi)
best gyla nek bas smbil nyayi plak.. perhhh, stailo laarhh
tmpat tu pnya la men dalm hutan sana tu... msok kampung apa pown aku xtaw.. 
taw2,smpai ja kat tepi pantai... hahaha...
hotel dyea besa saja,maklumlah telah dibiayai oleh pnganjur..
nk kata apa g... tidoq ja laa.. haha..
mcm2 aktiviti dbbuat kat situ.. aku haram x msok pown..
yang aku taw, aku nk mandy pantai jaa...
haha.. ketagih mandy pantai.. pantai dyea nk kata cntk, x cntk sgat
nk kata x cntk,cntk jgak.. xtaw laa.. tp p.langkawi lg cantek laa..
yang paling best,aku nek banana boat.. haha.. frst time kowt.. haha
best ouhhh!!! bkan nk bhong.. try tgk..
haha.p sana hanya 2 hari... lg pown x best laa tmpat tuu..
bek p penang ka,lgkawi... lg best!!
tp yg aku paling spend time wif my fmly... love it at all!!
(SORRY CRITA NI KURANG MNARIK kERNA SUDAH LUPA)
;D















Saturday, March 26, 2011

result spm(^.^)

result spm..
aku dpat cukup2 mkan ja... adoihh.. 
2A saja cek dapat... mna tahan pownn..
gerammm gylaa...
ada fail cek oii... add math yang aku pling bnci tuu laa... 
naseb bek umi aku x ckap pa2, x marah pown ;DD
umi aku ckap "dh lpas dh, nk bwat mcm mna lgi... marah pown x ada guna dhh.."
haha.. aku ska ayat itu....
tapi ayah aku marah jgak la, bila berita tv3 kluaq pljar2 cmerlang..
adat la kna marah... x kna x sah.. haha..
tp University yg aku nk minx tu smua klulusan aku lpas... nseb bek xdak addmath..
hehehe... sronok gyla...
apa?? university mana??
ouh, aku minx UITM PERAK..  ambek ART AND DESIGN!!
wahh, dgaq mcm hbat ja kaannn(prasan gylaa)
haha... aku igt nk minx fotografi skali... tapi x kesluruhan.. bek aku minx ni..
tu pown kalau dpat..
aku harap2 dapat la.. aku hope sgt2 tmpat ni...
abg aku suruh p duk jauh2... haha.. xmaw aku..
nnt payah nk balek jmpa fmly ngan awek aku :D
hehehe... WAIT 4 me k UITM!! ;DD wee~
MAY GOD BLESS MY WISH!! ;DD
WHAT EVER U FACING< JUST TAKE IT EASY
n SMILE alWAYS ;DD

Monday, March 21, 2011

..rsult SPM..

weiii,
result nk kluaq dh eskkk... 
np aku ketaqqq pelik jaa niiii...
mkaannnn x laluuuuu dh niii...
tidoqqq x lenaaa..
knapa kluaq awal sgt xtaw.. 
kluaq la ujung tahun kaa.. kan snang...
bleyh enjoy ckett... 
arrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
aku on9 fb ja mst ada orank tanya, takowt x result spM nk kluaq esk???
sapa x takowt... adoiii...
dpat brapa A pown aku xtaw g ni....
x brsdia menghadapi knyataan...
np waktu spm aku x takowt mcm ni.. 
skunk nk ambk result takowt mcm nk mati!!!!
tensionn nya akuuu!!!!
tlggg akuuuu.... 
kputusan akan diumumkan pada pkul 10.00pagi di skolah...
aku sah2 xmaw p ngan kluarga aku... 
aku nk nek moto p ambk sndiri...
snang cket, aku nk lari dr smua orankk...
tp skrang ni,saat ni, msa ni, SUMPAH AKU TAKOWT!!!!

Saturday, March 12, 2011

??are you getting away???

u rarely txt me rght now..
quite bz dear???
gve  some space to me dear
i hopely dear..
every second i rmmbr u..
but u doesn't txt me???
y??
n y???
are you getting away from me dear???
u txt me just in a minute n dissappear..
i want u to know.. 
i love u vry much dear
spare your time wif me dear
;'(
bby icecream i need youuu
<3 <3

Sunday, March 6, 2011

??keja perlu ADA kESABARAN??

keja ni best jgak..
agak mncabar..
smua ni utk cari pngalaman
bkan pa, cikgu aku kata cari pnglaman lg bgus dr duduk sja
tp btul laa kerja ni penat tp dpat mcm2 pngalaman
mcm2 aku dpat dr aku keja ni
now, aku keja fotografer
dr situ aku dpat timba byak pngalaman
dari karenah pelanggan,masalah pjabat, msalah gmbaq
n mcm2 g...
setiap perniagaan jgak perlu ada byk ksabaran
coz smua yang kita keluarkan modal x smestinya akan kmbali sperti sedia kala
ini smua cabaran utk jd perniagaan.. 
adoiii, mcm mna aku nk bkak kdai gmbaq bsaq nnt
perlu modal,pekerja...
aku perlu blajar lg kowt.. masih byak ilmu aku perlu tawu...
yang penting SABAR... ;DD