I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, September 4, 2011

my bzday today

amin ya ALLAH, skrang aku dh ckup 18teen years old
hehe... arini 4 september bersamaan hari raya ke-6
aku dh tua dhh ^^
18 tahun aku dhh.. dh bleyh msok pnjara...
haha.. kalau dlu masuk henry gurney jaa.. muahaha
yaaa,disini ingin aku mklumkan bhawa 
HUSNA HAMID adalah org pertama yang wish kat saya
thankz n tahniahh..
wish awai sbb ptg tu dpat dwet raya dr cek kowtt..:P
hahaha... btw,thankz ADIK
mgkin dlm byk2 yang kita harapkan yang akan wish kat kita
mgkin dyea x wishhh
tp yang kita x hrap kan yang nk wish kat kita depa la lebeh mngingati kita
skarg aku dh mngenali org ini berbeza watakk
tp apa2 pown.... saya ckop gmbira arini.. mlm ni ada mkn2 ngn fmly kowt..
yez!! siapa yg jnji nk bg adiah.. jnji tetap jnji n berhak dituntut.. haha
thankz guys n gurls ^^
this gurl "husna hamid" my first wishes 
thankz

Sunday, August 28, 2011

bzday aku & zalikha

ari sabtu cita dyea ni,27 aribulann...
dr pukul 12.30tgh hari.... aku dh keluaq umah dgn ayie..
saja kluaq awal.. nk p ambik sluaq kt pruda
p potong sluaq raya ^^
haha...lpas ambk sluaq p pkan rabu, bli inai kat umi..
ya ALLAh org, aku xtaw nk habaq mcm semut balik sarang tuu
pnya la ramaiiii, jalan himpit2 kowt,dlm pkan rabu tuu...
aiyaaa....serupa mau peranggg...
serius trasa khangatn raya...
best kan stahun skali...
ptg tu kami ada photoshoot kat rmah tksu...
bwak abeh laa bju mlayu bwu cekk... hahaha
pkul 3, p ambik aDIk husna kt tman nuri...
than ambk miwa kt umah dyea.. than trus p CP
msok pkan balek, jln jem xtaw nk habaq...
p CP sbb adik una nk bli lens n nk bwat rmbut...
haha... besa laa,org segak cek oii, pa x kata... haha
kami tggu adik una lama gak la.. than miwa n ayie p mna xtaw...
tinggai aku sorank2 tggu adk una bwat rmbut.. buwrink siot, tggu kat situ...
hahaha.. than una siap... miwa pown mai kt saloon tu.. mcm  taw2 ja abeh
ayie tuggu kat carpark,,, apa psaai p awai pown aku xtaw dyea ni p kt carpark..
than dh siap bli suma kami trus p JITRA p ambik ika... dh pkul 5 wktu tu...
lpas ambik dyea p umah ayie, salin bju mlayu
nk shoot raya, kna la tukaqq... aku bwak la bju spare nk tkaq stg lpas
pakai bju raya tu.. xkan nk pkai bju mlyu p bkak posa kowt.. haha.. pelikk..
*balek pd crita:: aku bwak bju spare n nk ltak kt bonet keta.. 
tba2 smua jd baek ngan aku?? aku pelik...
una n miwa mai ambik kat aku bju spare aku nk tlg ltak kt bonet keta
x pnah2 g la.. haha.. aku bwat xtaw laa.. biaq ja laa.. 
ika duk dlm keta xtaw pa, men BLACKBERRY BWU dyea ja ^^
than kami trus p rmah tksu, shoot gmbaqq raya...
dr pkul 6 smpai 7.15.. 
tgkap gmbaq smpai org azan.. x sedaq cek oii..
kami siap2 p RnR tukaq bju dlu...
than p trus kat k.kedah,bkak posa sna...
best bkak posa skali ngan BFF.. ;))
than pkul 8.30mlm hntaq una balek dlu, sbb nk jmpa kak dyea nk balek dh
than hntaq ika....
*masa hntaq ika balek
ayie duk kata nk p 7 eleven... 
than duk cek pencucuh rokok kt keta.. aku pelik sungguh prangai depa ni
than duk bisik2 ayie ngn miwa ni... aku ngan ika diam ja...
xpalah.. smpai kat umah ika.. semua turun nk salam2.. 
sblom nk salam2 tu, ika p bkak pintu umah dyea n yg aku ni p bsuh tgn kt dlm umah ika
tgn aku luka apa xtaw.. kira2nya dua2 kami xtaw laa...
than ika kluaq,aku pown kluaq...
kluaq2 tgk ada kek... perhhhhh xcya kowttt
sjak bila depa bli pown aku xtaw.... 
pertma kali dlm idop aku kwn2 aku smbut bzday aku mcm tu...
adoiii... syokk beb... haha
siap pasang lilin g. wewittt.... waktu nk tiup lilin tu,kami dlm umah ika..
than miwa mai bwak satu beg... aku ngan ika dh agak dh
depa kata adiah bju CK.. sebenaqnya tepung d dlm.. haha.. pa xkata..
lpas ja tiup, miwa dgn snang hati mai ltak tepung mcm bedak umah dyea kt muka aku n ika..
bedak cucoqq jaggung.... apa g,aku ngn ika jd mat salleh n minah saleeh mlm tu..
hahaha...best sgt mlm tu... ayie bg kat aku 1 kg tepung gandum...
bygkanlah aku puteh tara mana...
..dh pkul 10 mlm tu, kami balek dgn tepong penuh satu ketaaa... haha.. 
smua yang ada situ,smua kna tepung.. hahaha.. x terkecuali...
haha... best sgt mlm tu.. walaupun bzday aku 4SEPTEMBER.. depa smbut awal..
nnt 4 september xyah bg dh na.. skali dh kowt.. hahaha
^^.. BFF:: thankz sbb bg saya n ika tepung n kek...
i LOVE U ALL!!!!! saya happy sgt dpat kwn mcm hampa
n FOR YOR INFO::
wahai amira hanim miwacarnella, kamu tggu 30 JANUARI tahun dpan naa ;DD
our picx







love u all.. muachxxxx

Sunday, August 21, 2011

HAPPY BZDAY ika



hey awak,slamat hari lahir yang ke 18
cpat sgguh awak tua kan.. haha
smoga awak bahagia dgn owg yang awak cintai taw ;D
nnt klau awak kawen,sya nk jd pngapit laki awak.. haha
boleyh kowt noh??? haha
awak duk kt UiTM tu blajaq elowk2 naa
jgn lupa study
n jgn gtaw org mcm mna nk pcah masok bilik org^^
org trtntu ja tawuu.. haha

lagi satu awak, jgn lupa BFF kita k.. BEST FRENZ 4EVA
saya,miwa,ayie n una sntiasa ada...
lastly, HAPPY BEZDAY ZALIKHA!!!
 we all yor BFF wish u HAVE a GOOD liFE!! 
we LOVE U!! ;DD

Saturday, August 13, 2011

keluar bsama

ambuii,, assalamualaikum
raya nk dkat dh.. sronok len mcm la aku nii
bju raya x bli g... xdak saiz laa..
sedihhh
susah la nk bli bju raya.. tman kwan2 ja bli bju raya arini...
arini, ari pling mmbahagia kann..
aku xtaw psepa.. haha
............................
kluaq pkul 11.30 pg, than p ambk miwa,husna..
depa suwuh tman p mna xtaw... p bli kasut katakn
than tgk2 bju raya...best gyla... mall pown dh psang lgu raya dh
haha.. smngat nk raya.. 
ya ALLAH org,rmai gyla.....
mcm bau2, ada.. hahaha
shoppng2 smpai pkul 4.00ptg
p ambiK IKA kt jitra...
dh lama x jmpa.. rinduuu laaa...
hehe... than balek a.staq, p men buwling dlu...
smua pakat xdak mood nk men bowl..
haha... mlaz ngan leteyh..
smua ada...
than bukak posa kat RAKOK SEAFOOD
berbuka dgn ayie,miwa,husna n ika ;D
waa~ best kowt...
than antaq miwa ngan husna balek
than ada la seorang insan lg kna antaq kat JITRA la kan..
smpai ja kt umah dyea,
salam2, than saya bkak bornet,
"ALAMAK!!!!! "
ayat ini kluar dr mlut dyea.... 
haha... saya dh bg sketull hadiah untuk ika smpena ari jadi dyea.... 
hehehe.... ari jadi dyea 22.8.. tp bg siap2.. takowt x jmpa dh...
hehe.. awak, bkak 22.8 taw...  jnji!!! 
** sory ayat d atas myb memenink kan.. sbb sya pown tgh penink taip ini crita..
sbab saya terlaluu happyyy.... 
btw, LOVE U MIWA,AYIE,HUSNA & IKA <3
kluaq mkan sama2.. ;DD

Saturday, August 6, 2011

berbuka bersama mereka

berbuka posa dgn kawan2 serius best...
lama x buka skaliii
stahun skali ja cek oii...
org kata pa,mngeratkan siratulrahimm..
hahaha..
mula2,kami(aku,ayie, miwa n our sister husna)
nk p langkasuka nk mkn.... 
dr CP trus nk p langkasuka...
*miwa p ptong rmbut kt CP
adoiii punya men lmbat... dgn prot lapaq
mkanan x order g..
than ambk depa trus p langkasuka
time tu dh pkul 7.00
smpai langkasuka... table full...
tmbah2 g ada kwan2 miwa kat situ..
cancek trus kani nk duk situ
segan cek oii... than ubah plan, p mkan kt perindu
kt Kuala kedah.... 
smpai sana pkul 7.20...
elowk kami nk dduk ja., org azan.. haha.. pa xkata
naseb bek sblom smpai dh call utk order...
mkanan situ best... awal2, buka posa mkan kropok moni
miwa yg bawak satu balang... hahaha
rajen sugguh anak dara tuu...
hehe...
abeh bkak posa, kami p uptown p bli jam tgn
miwa nk blikan kat kwan dyea...
kat situ kami jmpa IKA;D
tp kjap ja jmpa dyea...
mula2 dyea pown nk bkak posa ngan kami..
tp kna tman BF dyea..
kami xpa jaa... jnji kami dpat mkn
tp mmg kami dh cnfrm nk mkn skali...
tp apa kan daya, bF lebeh pntg kan..jd GF yg setia.. 
ok,balek pada cita, lepas p uptown
trus antaq miwa n adk kami husna balekk..
agak,dh pkul 9.30mlm,kami p a.staq mall
p bli tcket wayang CAPTEN AMERCA
ticket pkul 11.30...
ada sejam g.. kami p mkn KFC dlu...
than bwu p tgk wayang... serius bowink cita tu....
aku syorkan xyah duk tgk laa...
haha.. balek umah pkul 1.30 pg
bgun sahur mkn cornetto kitkat ja...
aku bangga n happy kluaq ngan depa..
love u all ;DD



muahcxxxx

Sunday, July 31, 2011

Azrie

 *cek edit na picx ni;DD

dyea ni aku knai sjak form 1
dlu mmg aku x rapat ngan dyea.. jarang2 la
nk kata rapat sgt pown x,x rpat sgt pown x...
skunk aku sgt rapat ngan dyea... 
dyea byk tlg aku,n aku byk tlg dyea..
dyea ni lemahh pada gurl skit...
tp hati dyea baek...
sggop berkorban apa saja utk org yg dyea syg..
dyea stai boleyh bwat...
hahaha...
emm,boleyh dkatakan dyea akan cari aku
bila dyea blek dr syah alam*tmpt dyea blajaq
aku on ja.. 
dyea single smpai skrg.....
n x pnah kapel..
aku pown xtaw knapa..
tp aku nmpak dyea mcm kapel ja ngan pompuan tu...
aku pwn x fham ngan dyea.... 
apa2 pown dyea baek

Thursday, July 28, 2011

awak


awak,saya tawu.. mst awak ada follow blog saya... 
myb awak dh perasan yg saya suka kt awak..
tp saya berdiam diri... 
saya teringn sgt nk katakan yg saya sgt sukakan awak..
& menyayangi awak...
tp hanya satu yg membimbangkan saya...
nnt bila saya katakn itu pada awak..
awak x kan trima saya,awak jauhkan diri awak dr saya 
awak xnak kwn dgn saya.... meskipun awak sgt rapat dgn saya
awak... awak perasan x? bila awak perlukan saya
saya sntiasa ada dgn awakk..
awak perasan x,yg saya  sgt risaukan awak
myb awak x perasan smua itu... 
& satu perkara pnting yg saya dgr dr bibir awak yg mngatakn
"byk lagi llaki hensem kt U""x kisah pown,boleyh cari punya" 
ayat inilah yg mumudarkn hasrat saya 
awak akan txt saya bila awak perlukan saya sja..
saya sedar siapa diri saya bg awak
hanya hiasan d mata awak saja
saya igin awak tahu sumthink..
hanya awak saya tggu....
hanya awak saya rindu..
hanya awak saya CINTAI..
;"(

Wednesday, July 20, 2011

jerat percintaan

saya dh terikat dgn satu percintaan yg xpnah saya alami slama ni..
ini mugkn dugaan bg ku...bila saya di smping dyea,saya sntiasa happy
tp dyea sudah berpunya... saya redha dgn itu..
saya tahu saya mmg x sesuai ngan dyea...
n myb dyea x suka saya...
arini saya dmam & mata saya mcm mna tah bleyh kluaq air mata
saya xtaw knapa saya sedeyh..
saya xpnah saket sbb seorang wanita
bila saya tgk gmbar dyea ngan boyfie dyea,saya trdiam...
my mood gone when i'm wif her..
saya hanya smpan prasaan sayang saya dlm hati...
saya xdpat ugkapkan kpdanya..
sbb saya sgt2 takowt saya akan khlangan dyea..
saya sedar siapa diriku...
ptutkah saya tnggal buangkan perasaan itu??
mgkin perkataan buang itu snang, tp susah utk dlakukan
aku xleh tipu hati aku... 
aku sgt syangkan awak..
aku ptut undur diriku,
kerna aku takowt awak akan berjauhan ngan saya jika tawu kebnaran hati saya ini
saya sggup meronta kesorangan dr awak meninggalkn saya..
what should i keep in deeply in my hEART.
is I LOVE U

Monday, July 18, 2011

temu kebahgiaan dlm perpisahan

 
JEJAKA VIRGO (0G0S 24-SEPTEMBER 23)

Tekanan & Kebimbangan sebabkan kamu mendesak & berbalah. Dihantui MASALAH LAMPAU. Kaji dulu kehadiran CINTA TAK DIJANGKA. Terima KEHADIRAN RAKAN KONGSI;))

p/s:: saja ku selitkan sikit..

tajuk diatas tu mmg la.. agak boleyh tahan.. aku xtaw nk ckap cmna psal dyea..
mata dyea,rambut dyea, hidung dyea,percakapan dyea,perfume dyea,cara dyea berjalan, mnja dyea,ktawa dyea,tgkah laku dyea.... smua sgala2nya psal dyea saya sukaa.. but sapa tawu kan... jodoh dtgn Tuhan... hanya dyea yg saya tunggu..:')

ketawa dan senyuman awak tidak pnah saya lupa. bngun ja pg2 tringat wajah awak. lalu sya senyum seorg diri kerna ia membahagiakan saya

kalau dyea bukan jodoh ku.. aku ttap syg dyea hgga akhr hayatku...  

apadia?? nk tgk picx dyea.. ohh no!! biarlah rahsia :D

Wednesday, July 13, 2011

she's mY BFF


meh sni aku perknalkan si gadis comel molek ni...
nama dyea AMIRA hanim a.k.a miwa carnella..
pertama kali aku knal dyea waktu form 1...
wktu tu,aku x pnah pown tgk muka dyea,just mention her name actually
tahun tu jgak ada sUKMA... aku pertma kali tgk dyea kt stu la
dkat KFC... hehe.. not bad  orangnyaa.. sweet... 
than aku lupa dh psal dyea... nxt 3 years,aku jmpa balek ngan dyea kat tusen
dyea ambk subjek sama ngan aku.. kt situ lah, aku frst time ckap ngan dyea..
sombonk cek oii...besa la... sapa la kita kan.. haha..
dr situ lah,aku kwan ngan dyea... just kwan biasa....x rapat pown..
*ringkas ja larh
lpas aku spm aku rajen jmpa dyea kt tmpat dyea keja *pacfc
dkat situ lah bwu aku dpat no fon dyea yg slama ni dh knai... haha
sjak situ la aku rapat ngan dyea... she's a nice girl!!
kalau hmpa kata dyea jahat ka,kurang ajaq ka, aku x caya lgsung...
yg aku taw dyea akan baek ngan orang tu klau org tu baek ngan dyea...
NOW, kmna saja aku kluaq nk hangout,dyea lah org prtma aku tnya...
byk knangan aku ngan dyea...kalau nk cita pnuh kt sni..
lagi satu, dyea org prtma bg aku bunga rose.. haha
lawak kan,gurl bg kat laki.. this is call BFF.. hehe
kami slalu kongsi cita...
kongsi cita psal pasangan msg2..
smua maslah kongsi.bersama..
x sia2 aku knal ngan dyea... aku harap dyea x kan lupa friendship ni
now,she's continued her studied at UITM MERBOK..
i hope u success in yor life k...
U such a nice person i never met.. 
KAU LAH BEST FRIEND FOREVER SAYA..
SAYANG KAMULAH.. MISS U GURL.. ;DD
^.^ mmmuuuachhxx ^.^

Friday, June 24, 2011

BITCH

maaf blogger.. lma x update kau.. aku kliru laa
haha.. trkjut dgn tajuk atas... aku dh single skrg,, BITCH!!! btulllarhh..
kau mnx break,aku tunaikan.. sblom ni aku pretnd sajaaa...
7 bulan aku brcnta dgn kayu yg x berbalas.. haha... padan muka aku kann..
skrg byk perkara aku taw pasal kau... byk bnda yg aku xtaw psal kau slama ni
skrg smua dh trbgkar.... BITCH!!! kau mmg byk tipu aku.... 
aku xmaw hboh2kan psal kau.. kau fkir dan ambk laa.. 
copy msg yg kwn aku ajaq,x sia2 aku bwat kt nset kau...
hahaha!! mmg aku terluka skrg... hati aku dh ttup utk kauu... 
knapa la aku x nmpak sblom nii... picx kau pnuh dlm blogg akuu... 
mcm mna aku nk bwang aku pown xtaw...
klau aku nk cita buruk psal kau, x elowk kan
n bkan jenih aku nk hboh2 kan kt orank laen la kau kannnn
.............................................................................
hati ku mmg terluka..smua girl aku kapel mst bwat aku mcm ni
THANKZ!!!! 
my attitude just keep smiling

Friday, June 10, 2011

dugaann

apa nk bwat dlm hidop ini.. haha.. trus kan perjalanan yg masih jauh dari sudut hati
aku dh dpat masok UITM SYAHALAM.. dapat kos pown terbaek,yg aku mnat plak tu..
pHOTOGrAPHY ...hehe... dpat jauhh dr alor staq.. mst best hdop merantau...
aku harap orang ckap tu btul.. UITM tu dkat ja dgn ICT..
bleyh la aku p slalu...
! ja msalah skunk.. aku nk bli cmera bwuu.. itu jaaa...
nk p keja maseh smpat, tp takowt x ckop ja.... aduhhh.... mcm mna ni....
aku pown blur xtaw dh ni... mayb stakat ni dlu cek update.. nnt update len ;DD

Sunday, May 1, 2011

;)

sory blog syg... lama x update blog... bz cket.. sory naa.. jgn laa nangeh... ;DD
i'm bck 4 u blogger ;DD

Sunday, March 27, 2011

kesronokan


haha... aku nk cita ringkas ja...
last week my fmly ..eh2,mcm2 bdak2 plak crita mcm ni..
mcm ni mggu lpas aku ngan fmly aku p bercuti teluk batIK..
sbnaqnya aku igt kat kedah ja.. rupanya kat perak.. haha.. bengong gyla aku
p sana untk bercuti sbb pjabat mak aku bwat FMLY DAY kat sana...
dr a.star p perak mkan masa 2 jam nek bas... (p konvoi)
best gyla nek bas smbil nyayi plak.. perhhh, stailo laarhh
tmpat tu pnya la men dalm hutan sana tu... msok kampung apa pown aku xtaw.. 
taw2,smpai ja kat tepi pantai... hahaha...
hotel dyea besa saja,maklumlah telah dibiayai oleh pnganjur..
nk kata apa g... tidoq ja laa.. haha..
mcm2 aktiviti dbbuat kat situ.. aku haram x msok pown..
yang aku taw, aku nk mandy pantai jaa...
haha.. ketagih mandy pantai.. pantai dyea nk kata cntk, x cntk sgat
nk kata x cntk,cntk jgak.. xtaw laa.. tp p.langkawi lg cantek laa..
yang paling best,aku nek banana boat.. haha.. frst time kowt.. haha
best ouhhh!!! bkan nk bhong.. try tgk..
haha.p sana hanya 2 hari... lg pown x best laa tmpat tuu..
bek p penang ka,lgkawi... lg best!!
tp yg aku paling spend time wif my fmly... love it at all!!
(SORRY CRITA NI KURANG MNARIK kERNA SUDAH LUPA)
;D















Saturday, March 26, 2011

result spm(^.^)

result spm..
aku dpat cukup2 mkan ja... adoihh.. 
2A saja cek dapat... mna tahan pownn..
gerammm gylaa...
ada fail cek oii... add math yang aku pling bnci tuu laa... 
naseb bek umi aku x ckap pa2, x marah pown ;DD
umi aku ckap "dh lpas dh, nk bwat mcm mna lgi... marah pown x ada guna dhh.."
haha.. aku ska ayat itu....
tapi ayah aku marah jgak la, bila berita tv3 kluaq pljar2 cmerlang..
adat la kna marah... x kna x sah.. haha..
tp University yg aku nk minx tu smua klulusan aku lpas... nseb bek xdak addmath..
hehehe... sronok gyla...
apa?? university mana??
ouh, aku minx UITM PERAK..  ambek ART AND DESIGN!!
wahh, dgaq mcm hbat ja kaannn(prasan gylaa)
haha... aku igt nk minx fotografi skali... tapi x kesluruhan.. bek aku minx ni..
tu pown kalau dpat..
aku harap2 dapat la.. aku hope sgt2 tmpat ni...
abg aku suruh p duk jauh2... haha.. xmaw aku..
nnt payah nk balek jmpa fmly ngan awek aku :D
hehehe... WAIT 4 me k UITM!! ;DD wee~
MAY GOD BLESS MY WISH!! ;DD
WHAT EVER U FACING< JUST TAKE IT EASY
n SMILE alWAYS ;DD

Monday, March 21, 2011

..rsult SPM..

weiii,
result nk kluaq dh eskkk... 
np aku ketaqqq pelik jaa niiii...
mkaannnn x laluuuuu dh niii...
tidoqqq x lenaaa..
knapa kluaq awal sgt xtaw.. 
kluaq la ujung tahun kaa.. kan snang...
bleyh enjoy ckett... 
arrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
aku on9 fb ja mst ada orank tanya, takowt x result spM nk kluaq esk???
sapa x takowt... adoiii...
dpat brapa A pown aku xtaw g ni....
x brsdia menghadapi knyataan...
np waktu spm aku x takowt mcm ni.. 
skunk nk ambk result takowt mcm nk mati!!!!
tensionn nya akuuu!!!!
tlggg akuuuu.... 
kputusan akan diumumkan pada pkul 10.00pagi di skolah...
aku sah2 xmaw p ngan kluarga aku... 
aku nk nek moto p ambk sndiri...
snang cket, aku nk lari dr smua orankk...
tp skrang ni,saat ni, msa ni, SUMPAH AKU TAKOWT!!!!

Saturday, March 12, 2011

??are you getting away???

u rarely txt me rght now..
quite bz dear???
gve  some space to me dear
i hopely dear..
every second i rmmbr u..
but u doesn't txt me???
y??
n y???
are you getting away from me dear???
u txt me just in a minute n dissappear..
i want u to know.. 
i love u vry much dear
spare your time wif me dear
;'(
bby icecream i need youuu
<3 <3

Sunday, March 6, 2011

??keja perlu ADA kESABARAN??

keja ni best jgak..
agak mncabar..
smua ni utk cari pngalaman
bkan pa, cikgu aku kata cari pnglaman lg bgus dr duduk sja
tp btul laa kerja ni penat tp dpat mcm2 pngalaman
mcm2 aku dpat dr aku keja ni
now, aku keja fotografer
dr situ aku dpat timba byak pngalaman
dari karenah pelanggan,masalah pjabat, msalah gmbaq
n mcm2 g...
setiap perniagaan jgak perlu ada byk ksabaran
coz smua yang kita keluarkan modal x smestinya akan kmbali sperti sedia kala
ini smua cabaran utk jd perniagaan.. 
adoiii, mcm mna aku nk bkak kdai gmbaq bsaq nnt
perlu modal,pekerja...
aku perlu blajar lg kowt.. masih byak ilmu aku perlu tawu...
yang penting SABAR... ;DD

Monday, February 14, 2011

blog

kcian kat hang blog... aku x update... soryyy yeww..
aku skunk dh kecapi apa yg aku nk...
FHOTGRAFHER wannabe...
tu yg bz smpai x update blog
cek minx maaf yew... hehehe
nnt cek update len k....
;DDD

Wednesday, January 12, 2011

huh tudia 2011!!;)

wahh, lama aku x update blog!!
intrnet kna potong nk bwat cmna,haha..(x byaq)lma xdgaq cita dr kwan2..
 smua dh ilangkan diri slpas skolah ni..
smua dh pandai cari kerja... nk idop katakan...;DD
aku pown dh keja skunk.. nk taw keja apa??

keja kipas sate.. ok laa... sbulan rm750 dlm masa 3 jam
byk kawan nk keja ngan aku, tp aku minx maaffff sgt2,dh pnuh..
gaji yg aku dpat ni akan ku dpatkan kamera idaman aku sblom abg aku kawen...
hehe..
Btw aku nk ucap tahniah kpda::::
1)
abg sy yg bwu melangsungkan mjlis pertunangan
aku dapat kaklong xlam lg.. haha.. pertama kali nk dapat dpat kak ipaq .. yahoooooooooo;D

2)

bdak kcik
tahniah adk coz dpat 6A dlm PMR tahun lpas.. i'm vry proud of u dear!! bila nk blnja ni??;D

3)
nihal adkku
ADK!!! gudluck syg 4 PMR THIZ year!!! MAY GOD BLESS U!!! i know u can do it!! ;)