I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, December 3, 2010

What I cAn sAy aBout tHEm!!

 
. her name is NyhaL. she loves music. she had such an extraordinary talented in playing piano. she loves chocolates n lolipops=), she is my only sis after i me. she always help me in order to find a mate n i think she;s funky,,crazy n funny=). she's such a nice girl although aku suka cari pasal ngan dya. skali dya marah bergegar dunia.hahaha=). (sorry ye adik=)..i love ue sis! muahh!(^.^)
my bby icecream
thiz is my sweet lil' princess!.=). she is my sweetheart. what i.m going to tell ue bout her? synopsis: adik aku knalkan aku dengan si dya bila da saling berkenalan. aku rasa thiz girl baik n care bout me sedangkan aku tak pernah tengok muka dya. on the night aku p tuisyen akaun, aku minx picx dya. na jadi cerita,enset broke down mlm tuu...aduhhhh!!!!! bebai gyla..msj jela dgn tak knai muka n apa2 pasai dia. thee~. aku punya tertarik dgn dya sampai aku minx couple dgn dya pd 22 Oktober 2010. then,the next day, ada jamuan kt KFC(b'day Nani) aku pun p la celebrate farewell party Nani tuu.. aku kata kt gf aku ni yg aku ada kt library. the, 1 pnggilan msteri call, dya kta, "Hello,ue, i ada kt library ni,ue ada kt mna?". aku punya lah main gelabah na p library. nasib baik farewell Nani na abeyh dah,aku pun apa lagi blah la dari c2, p kt dya.. dah la jauh na mmpoih KFC dgn library,jln kaki plak tu,aduhhhh!!! bini pnya pasal,smua snggup,hahaha, aku gtaw dya yg aku dah sampai library..call dya,"Ue duk mna?","I ada kt ats". aku pun naik tngkat ats,pnya lah rmai org kt c2,aku tak prasan mna satu dya. then,aku sruh dya my kt tngga. aku nmpk sorang girl mluru ke arah aku dgn pakaian birunya. aku xcaya yg tu dya,sbb sweet sgt,haha. tb2 dya dtg kt aku. how sweet she is. sjak dr c2, aku smkin rpt smpai skrg. aku syg dya sgt2,,i love ue syg!!!! 
;)
her name is Aiza Halim..bwu ja abeh PMR bwu2 ni.. dya syg sgt kt redkapok(guitar) dya... dyealah adk agkat yg cre psal aku.. firstly i met her at the library.. characteristix dya,adk aku ni ckap byak,ska bwat lawak n ska pkena orang.. hobby dya la smua tu. aku sendiri take dyea as my sis...when i start to know her,dyea ni lemah lmbut rupanya.. haha.. i know she love me.. as the proof, dyea jealous wktu aku duk ngan adk agkat sorank lg dkat medan slera.. wktu aku pggel dyea dtg kt aku,dyea jalan la dtg kat aku,then dyea turn back dan blek!!..sjak situ aku tahu dyea syg aku as her bro n now i always contact her to get any info from her. Adk!! Abg Syang Adk!!




4 comments: