I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, December 19, 2010

2010 wiLL ends up

byak kngan yang aku xdapat lupakn tahun 2010 ni
byak sgt.. adoii.. meh aku nk hurai cket2
tahun ni aku duduki spm!! n it's over..merdeka sudah
tahun ni aku xcident!! n i get better rght now
hehe.. dh kaki besi dh skunk.. haha
i'm am IRONMAN rght now ;)
tahun ni dpat byak kwan bwuu...
tahun ni jgak dpat gf yg aku sayang (mood::gtai)
tahun ni jgak aku akan dpat apa yg aku hendak slama ni iaitu my baby camera
tahun ini jgak aku dh berpsah dr rkan2 sklaz aku yg happy go lucky!!
tahun ini jgak aku dh dpat men game kgmaran aku!! sdah stahun aku x maen!!
tahun ini jgak aku xp holiday mna2!! such a bowrink!!! duk a.staq jaa
n now, in few day this year will run off,err!!
i hope next year will b fuN!!!





Tuesday, December 14, 2010

after spm ;((


keja oh keja
mna nak cari keja
abeh blurr..
apakan daya, nk idop berdikari bginilah rasaya..
adoii, pyah jgakk cari keja ni..igt snang..
aku nk keja malam ja.. 
keja apa huh??/
bg la cadangan..;((
;DD
tp nxt weekk aku ada klazz
prkara yg aku tunggu2kan dlm idop aku
aku msok klaz photographer wannabe!!
hehe..
bez!! aku sorank ja!! private katakn
arap2 ckgu x garangg!! garang pown aku sanggup!!
nk cari kerja coz hal ni laa..
nk bli camera!! hurmm
keja x dapt cari lg.. cmna ni??
CAMERA!! I WILL GET U NO MATTER HOW
;DDD

Friday, December 10, 2010

last reunion for 2010

mcm2 nk cita ni
happpy sgt..
abeh spm dh!!
hahaha
yahoooooooooooooooooooooooo!!!!
abeh ja paper akaun
gmbira gyla atiku ni
mcm bkar bju skolah..
tp saya x skjam itu
cuma conteng2 ja!!!
mcm ni
haha.. not primary/secondary school stdent anymre.
hehehe ;DD

n jmaat mlm ni ada reunion 4 my klazz!!!
bezz sgt!! rmai mai plak tu..
wee!
smua akan ke haluan msing2
myb 1by 1 akan pergi jauh!!
it's all about friendship
KENNY ROGGERS ROASTER
mnjadi tmpat plihan
igt nak p tmpat tu ngan moto,tp apakan daya,my dad x bg
so sad!! abg ku yg hantr ku
smpai2 ja situ.. rmai gyla yg dh mnunggu!!
Just tunggu zuck n harez!!
lmbat nk mai.. sesat katakan.. kata branak kt kdah.. haha
menunya, ayam ja!! haha
sdapp!!!
aku rasa tmpat ni bez dr yg len!!
haha.. tnggu mkanan pnya la men lama.. dh lapaaqqq nk mampoih..
adeeiii,agak 30 mnit lpas tu smpai mkanan yg di order
apa g, bca doa,mkan laa!! haha
ini picx2 dyea






p/s; frenz 4 eva!! ;DD

Monday, December 6, 2010

jhanam dwet

errr, ariini lmbat post..
hehe. mmg hari ni hari aku pokaii
dwett abehh trokkk
stakay skupang pown xdak..
pcah rkod aku xdak dwet
nk jd crita no plat moto aku patah
ni raDZI punya keja la ni!! 
orank suwuh nek moto elowk2, xmaw
lpas tu langgaq no plat orank..
\cmna ank nk ambk lesen nnt
aku pown xtaw'
aku p tanya kdai no plat tu bpa ringgit
rm 10, nahaii, igt rm2 ja
blek umah dgn no plat xdak!!
cerink gylaa
smua orank tgk!! haha
 sblom patah
slpas ptah
 ini,moto bdk yg mematah kan no plat aku

p/s:  kwn2 cmna xpa ;DD


Sunday, December 5, 2010

A boriNK DAy

bgun2 pg dh ada klaz tmbhan dh!!
klaz pkul 9.. bgun tidoq pkul 8.45!! punya la bgoih!!!
dh la rmah pnya men jauh.. nek moto plak!!!
adeii!! punya laa glabah!! p mandy siap2 p skolah!!(fham2 la mndy mcm mna) haha
cekk ni bdak rajen kna la p skolah katakan !!! mna bleyh ponteng
taown ni ja pown nk skolah!! brkorban p laa!! hee~
abeh klaz 11.30.. 
geng aku ajak p mkan kt medan!! perot dh mnjerit katakan!!
haha!! mkn la kt medan slera tp skolah..
aku mkn la nasi dgn daging ja..kna rm3.. mahal nk mampoih!!
cket ja pown!! restran AZMI mmg ckek darah!! aku syorkan xyah duk p mkn situ..
bankrup dwet aku.. dgn pkiaq nk topup g!! 
abeh mkan,geng aku ajak p kenny Rogers Roaster..
nk p tmpah utk jamuan klaz!!
org kAYa la sgt geng aku ni!!
aku pnya cadangan laa ni!!
ksian kt hampa,dwet abeh!!haha
taown akhir ja pown..nnt x jmpa dh!!  relax arr!!
haha!! hope dpat mkn SDP ari jmaat mlm ni
dgn nk bwat pole dance mlm tu.aku xtaw laaa apa nk jd kt tmpat tu..
WAIt FOR ME CHICKEN!!
;DDDD
 p/s:hope that night will b FULL with meMOry!!

Friday, December 3, 2010

What I cAn sAy aBout tHEm!!

 
. her name is NyhaL. she loves music. she had such an extraordinary talented in playing piano. she loves chocolates n lolipops=), she is my only sis after i me. she always help me in order to find a mate n i think she;s funky,,crazy n funny=). she's such a nice girl although aku suka cari pasal ngan dya. skali dya marah bergegar dunia.hahaha=). (sorry ye adik=)..i love ue sis! muahh!(^.^)
my bby icecream
thiz is my sweet lil' princess!.=). she is my sweetheart. what i.m going to tell ue bout her? synopsis: adik aku knalkan aku dengan si dya bila da saling berkenalan. aku rasa thiz girl baik n care bout me sedangkan aku tak pernah tengok muka dya. on the night aku p tuisyen akaun, aku minx picx dya. na jadi cerita,enset broke down mlm tuu...aduhhhh!!!!! bebai gyla..msj jela dgn tak knai muka n apa2 pasai dia. thee~. aku punya tertarik dgn dya sampai aku minx couple dgn dya pd 22 Oktober 2010. then,the next day, ada jamuan kt KFC(b'day Nani) aku pun p la celebrate farewell party Nani tuu.. aku kata kt gf aku ni yg aku ada kt library. the, 1 pnggilan msteri call, dya kta, "Hello,ue, i ada kt library ni,ue ada kt mna?". aku punya lah main gelabah na p library. nasib baik farewell Nani na abeyh dah,aku pun apa lagi blah la dari c2, p kt dya.. dah la jauh na mmpoih KFC dgn library,jln kaki plak tu,aduhhhh!!! bini pnya pasal,smua snggup,hahaha, aku gtaw dya yg aku dah sampai library..call dya,"Ue duk mna?","I ada kt ats". aku pun naik tngkat ats,pnya lah rmai org kt c2,aku tak prasan mna satu dya. then,aku sruh dya my kt tngga. aku nmpk sorang girl mluru ke arah aku dgn pakaian birunya. aku xcaya yg tu dya,sbb sweet sgt,haha. tb2 dya dtg kt aku. how sweet she is. sjak dr c2, aku smkin rpt smpai skrg. aku syg dya sgt2,,i love ue syg!!!! 
;)
her name is Aiza Halim..bwu ja abeh PMR bwu2 ni.. dya syg sgt kt redkapok(guitar) dya... dyealah adk agkat yg cre psal aku.. firstly i met her at the library.. characteristix dya,adk aku ni ckap byak,ska bwat lawak n ska pkena orang.. hobby dya la smua tu. aku sendiri take dyea as my sis...when i start to know her,dyea ni lemah lmbut rupanya.. haha.. i know she love me.. as the proof, dyea jealous wktu aku duk ngan adk agkat sorank lg dkat medan slera.. wktu aku pggel dyea dtg kt aku,dyea jalan la dtg kat aku,then dyea turn back dan blek!!..sjak situ aku tahu dyea syg aku as her bro n now i always contact her to get any info from her. Adk!! Abg Syang Adk!!




Thursday, December 2, 2010

SPM 2 DeceMber- where's da difficuLties?!haha

hurm, ya,weLL it is 2 Dec Like i'd shown ue up there,,haha,,today i had to face the Science paper which is at first i thought dat it wiLL be kind of tough paper Like other paper DID,,haha,,but it seems Like i got into goose bump which it amused me Like heyy! where's the difficuLties??! did i Left it at hoMe b4 i get to sch0oL??!!! ahaha,,proud to say i might pass it with fLying coLours?? haha,,it doesn't seems to have the same scene Like the moment when i answer the add maTh paper,,haha,,apa Lagi, ZzZzZzzzzzz,,, tdo La weyy,,,
 add math snang ja pown,,=)wee~,,, got some chance to get A??