I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, September 4, 2011

my bzday today

amin ya ALLAH, skrang aku dh ckup 18teen years old
hehe... arini 4 september bersamaan hari raya ke-6
aku dh tua dhh ^^
18 tahun aku dhh.. dh bleyh msok pnjara...
haha.. kalau dlu masuk henry gurney jaa.. muahaha
yaaa,disini ingin aku mklumkan bhawa 
HUSNA HAMID adalah org pertama yang wish kat saya
thankz n tahniahh..
wish awai sbb ptg tu dpat dwet raya dr cek kowtt..:P
hahaha... btw,thankz ADIK
mgkin dlm byk2 yang kita harapkan yang akan wish kat kita
mgkin dyea x wishhh
tp yang kita x hrap kan yang nk wish kat kita depa la lebeh mngingati kita
skarg aku dh mngenali org ini berbeza watakk
tp apa2 pown.... saya ckop gmbira arini.. mlm ni ada mkn2 ngn fmly kowt..
yez!! siapa yg jnji nk bg adiah.. jnji tetap jnji n berhak dituntut.. haha
thankz guys n gurls ^^
this gurl "husna hamid" my first wishes 
thankz

Sunday, August 28, 2011

bzday aku & zalikha

ari sabtu cita dyea ni,27 aribulann...
dr pukul 12.30tgh hari.... aku dh keluaq umah dgn ayie..
saja kluaq awal.. nk p ambik sluaq kt pruda
p potong sluaq raya ^^
haha...lpas ambk sluaq p pkan rabu, bli inai kat umi..
ya ALLAh org, aku xtaw nk habaq mcm semut balik sarang tuu
pnya la ramaiiii, jalan himpit2 kowt,dlm pkan rabu tuu...
aiyaaa....serupa mau peranggg...
serius trasa khangatn raya...
best kan stahun skali...
ptg tu kami ada photoshoot kat rmah tksu...
bwak abeh laa bju mlayu bwu cekk... hahaha
pkul 3, p ambik aDIk husna kt tman nuri...
than ambk miwa kt umah dyea.. than trus p CP
msok pkan balek, jln jem xtaw nk habaq...
p CP sbb adik una nk bli lens n nk bwat rmbut...
haha... besa laa,org segak cek oii, pa x kata... haha
kami tggu adik una lama gak la.. than miwa n ayie p mna xtaw...
tinggai aku sorank2 tggu adk una bwat rmbut.. buwrink siot, tggu kat situ...
hahaha.. than una siap... miwa pown mai kt saloon tu.. mcm  taw2 ja abeh
ayie tuggu kat carpark,,, apa psaai p awai pown aku xtaw dyea ni p kt carpark..
than dh siap bli suma kami trus p JITRA p ambik ika... dh pkul 5 wktu tu...
lpas ambik dyea p umah ayie, salin bju mlayu
nk shoot raya, kna la tukaqq... aku bwak la bju spare nk tkaq stg lpas
pakai bju raya tu.. xkan nk pkai bju mlyu p bkak posa kowt.. haha.. pelikk..
*balek pd crita:: aku bwak bju spare n nk ltak kt bonet keta.. 
tba2 smua jd baek ngan aku?? aku pelik...
una n miwa mai ambik kat aku bju spare aku nk tlg ltak kt bonet keta
x pnah2 g la.. haha.. aku bwat xtaw laa.. biaq ja laa.. 
ika duk dlm keta xtaw pa, men BLACKBERRY BWU dyea ja ^^
than kami trus p rmah tksu, shoot gmbaqq raya...
dr pkul 6 smpai 7.15.. 
tgkap gmbaq smpai org azan.. x sedaq cek oii..
kami siap2 p RnR tukaq bju dlu...
than p trus kat k.kedah,bkak posa sna...
best bkak posa skali ngan BFF.. ;))
than pkul 8.30mlm hntaq una balek dlu, sbb nk jmpa kak dyea nk balek dh
than hntaq ika....
*masa hntaq ika balek
ayie duk kata nk p 7 eleven... 
than duk cek pencucuh rokok kt keta.. aku pelik sungguh prangai depa ni
than duk bisik2 ayie ngn miwa ni... aku ngan ika diam ja...
xpalah.. smpai kat umah ika.. semua turun nk salam2.. 
sblom nk salam2 tu, ika p bkak pintu umah dyea n yg aku ni p bsuh tgn kt dlm umah ika
tgn aku luka apa xtaw.. kira2nya dua2 kami xtaw laa...
than ika kluaq,aku pown kluaq...
kluaq2 tgk ada kek... perhhhhh xcya kowttt
sjak bila depa bli pown aku xtaw.... 
pertma kali dlm idop aku kwn2 aku smbut bzday aku mcm tu...
adoiii... syokk beb... haha
siap pasang lilin g. wewittt.... waktu nk tiup lilin tu,kami dlm umah ika..
than miwa mai bwak satu beg... aku ngan ika dh agak dh
depa kata adiah bju CK.. sebenaqnya tepung d dlm.. haha.. pa xkata..
lpas ja tiup, miwa dgn snang hati mai ltak tepung mcm bedak umah dyea kt muka aku n ika..
bedak cucoqq jaggung.... apa g,aku ngn ika jd mat salleh n minah saleeh mlm tu..
hahaha...best sgt mlm tu... ayie bg kat aku 1 kg tepung gandum...
bygkanlah aku puteh tara mana...
..dh pkul 10 mlm tu, kami balek dgn tepong penuh satu ketaaa... haha.. 
smua yang ada situ,smua kna tepung.. hahaha.. x terkecuali...
haha... best sgt mlm tu.. walaupun bzday aku 4SEPTEMBER.. depa smbut awal..
nnt 4 september xyah bg dh na.. skali dh kowt.. hahaha
^^.. BFF:: thankz sbb bg saya n ika tepung n kek...
i LOVE U ALL!!!!! saya happy sgt dpat kwn mcm hampa
n FOR YOR INFO::
wahai amira hanim miwacarnella, kamu tggu 30 JANUARI tahun dpan naa ;DD
our picx







love u all.. muachxxxx

Sunday, August 21, 2011

HAPPY BZDAY ika



hey awak,slamat hari lahir yang ke 18
cpat sgguh awak tua kan.. haha
smoga awak bahagia dgn owg yang awak cintai taw ;D
nnt klau awak kawen,sya nk jd pngapit laki awak.. haha
boleyh kowt noh??? haha
awak duk kt UiTM tu blajaq elowk2 naa
jgn lupa study
n jgn gtaw org mcm mna nk pcah masok bilik org^^
org trtntu ja tawuu.. haha

lagi satu awak, jgn lupa BFF kita k.. BEST FRENZ 4EVA
saya,miwa,ayie n una sntiasa ada...
lastly, HAPPY BEZDAY ZALIKHA!!!
 we all yor BFF wish u HAVE a GOOD liFE!! 
we LOVE U!! ;DD

Saturday, August 13, 2011

keluar bsama

ambuii,, assalamualaikum
raya nk dkat dh.. sronok len mcm la aku nii
bju raya x bli g... xdak saiz laa..
sedihhh
susah la nk bli bju raya.. tman kwan2 ja bli bju raya arini...
arini, ari pling mmbahagia kann..
aku xtaw psepa.. haha
............................
kluaq pkul 11.30 pg, than p ambk miwa,husna..
depa suwuh tman p mna xtaw... p bli kasut katakn
than tgk2 bju raya...best gyla... mall pown dh psang lgu raya dh
haha.. smngat nk raya.. 
ya ALLAH org,rmai gyla.....
mcm bau2, ada.. hahaha
shoppng2 smpai pkul 4.00ptg
p ambiK IKA kt jitra...
dh lama x jmpa.. rinduuu laaa...
hehe... than balek a.staq, p men buwling dlu...
smua pakat xdak mood nk men bowl..
haha... mlaz ngan leteyh..
smua ada...
than bukak posa kat RAKOK SEAFOOD
berbuka dgn ayie,miwa,husna n ika ;D
waa~ best kowt...
than antaq miwa ngan husna balek
than ada la seorang insan lg kna antaq kat JITRA la kan..
smpai ja kt umah dyea,
salam2, than saya bkak bornet,
"ALAMAK!!!!! "
ayat ini kluar dr mlut dyea.... 
haha... saya dh bg sketull hadiah untuk ika smpena ari jadi dyea.... 
hehehe.... ari jadi dyea 22.8.. tp bg siap2.. takowt x jmpa dh...
hehe.. awak, bkak 22.8 taw...  jnji!!! 
** sory ayat d atas myb memenink kan.. sbb sya pown tgh penink taip ini crita..
sbab saya terlaluu happyyy.... 
btw, LOVE U MIWA,AYIE,HUSNA & IKA <3
kluaq mkan sama2.. ;DD

Saturday, August 6, 2011

berbuka bersama mereka

berbuka posa dgn kawan2 serius best...
lama x buka skaliii
stahun skali ja cek oii...
org kata pa,mngeratkan siratulrahimm..
hahaha..
mula2,kami(aku,ayie, miwa n our sister husna)
nk p langkasuka nk mkn.... 
dr CP trus nk p langkasuka...
*miwa p ptong rmbut kt CP
adoiii punya men lmbat... dgn prot lapaq
mkanan x order g..
than ambk depa trus p langkasuka
time tu dh pkul 7.00
smpai langkasuka... table full...
tmbah2 g ada kwan2 miwa kat situ..
cancek trus kani nk duk situ
segan cek oii... than ubah plan, p mkan kt perindu
kt Kuala kedah.... 
smpai sana pkul 7.20...
elowk kami nk dduk ja., org azan.. haha.. pa xkata
naseb bek sblom smpai dh call utk order...
mkanan situ best... awal2, buka posa mkan kropok moni
miwa yg bawak satu balang... hahaha
rajen sugguh anak dara tuu...
hehe...
abeh bkak posa, kami p uptown p bli jam tgn
miwa nk blikan kat kwan dyea...
kat situ kami jmpa IKA;D
tp kjap ja jmpa dyea...
mula2 dyea pown nk bkak posa ngan kami..
tp kna tman BF dyea..
kami xpa jaa... jnji kami dpat mkn
tp mmg kami dh cnfrm nk mkn skali...
tp apa kan daya, bF lebeh pntg kan..jd GF yg setia.. 
ok,balek pada cita, lepas p uptown
trus antaq miwa n adk kami husna balekk..
agak,dh pkul 9.30mlm,kami p a.staq mall
p bli tcket wayang CAPTEN AMERCA
ticket pkul 11.30...
ada sejam g.. kami p mkn KFC dlu...
than bwu p tgk wayang... serius bowink cita tu....
aku syorkan xyah duk tgk laa...
haha.. balek umah pkul 1.30 pg
bgun sahur mkn cornetto kitkat ja...
aku bangga n happy kluaq ngan depa..
love u all ;DD



muahcxxxx

Sunday, July 31, 2011

Azrie

 *cek edit na picx ni;DD

dyea ni aku knai sjak form 1
dlu mmg aku x rapat ngan dyea.. jarang2 la
nk kata rapat sgt pown x,x rpat sgt pown x...
skunk aku sgt rapat ngan dyea... 
dyea byk tlg aku,n aku byk tlg dyea..
dyea ni lemahh pada gurl skit...
tp hati dyea baek...
sggop berkorban apa saja utk org yg dyea syg..
dyea stai boleyh bwat...
hahaha...
emm,boleyh dkatakan dyea akan cari aku
bila dyea blek dr syah alam*tmpt dyea blajaq
aku on ja.. 
dyea single smpai skrg.....
n x pnah kapel..
aku pown xtaw knapa..
tp aku nmpak dyea mcm kapel ja ngan pompuan tu...
aku pwn x fham ngan dyea.... 
apa2 pown dyea baek

Thursday, July 28, 2011

awak


awak,saya tawu.. mst awak ada follow blog saya... 
myb awak dh perasan yg saya suka kt awak..
tp saya berdiam diri... 
saya teringn sgt nk katakan yg saya sgt sukakan awak..
& menyayangi awak...
tp hanya satu yg membimbangkan saya...
nnt bila saya katakn itu pada awak..
awak x kan trima saya,awak jauhkan diri awak dr saya 
awak xnak kwn dgn saya.... meskipun awak sgt rapat dgn saya
awak... awak perasan x? bila awak perlukan saya
saya sntiasa ada dgn awakk..
awak perasan x,yg saya  sgt risaukan awak
myb awak x perasan smua itu... 
& satu perkara pnting yg saya dgr dr bibir awak yg mngatakn
"byk lagi llaki hensem kt U""x kisah pown,boleyh cari punya" 
ayat inilah yg mumudarkn hasrat saya 
awak akan txt saya bila awak perlukan saya sja..
saya sedar siapa diri saya bg awak
hanya hiasan d mata awak saja
saya igin awak tahu sumthink..
hanya awak saya tggu....
hanya awak saya rindu..
hanya awak saya CINTAI..
;"(